FASHION IN A BOTTLE


Аз съм като карикатура на себе си и това ми харесва. Като Карнавала във Венеция, който продължава целогодишно. - Карл Лагерфелд

Лагерфелд не изневерява на стила си, а и няма защо. Открил перфектна комбинация от черно и бяло, той създава себе си творенията си в същата гама. Ароматите му не правят изключение. Монохромността никога не е била толкова ярка и колоритна. Самият той признава: „Аз съм като карикатура на себе си и това ми харесва. Като Карнавала във Венеция, който продължава целогодишно.” Гениалното в имиджа и концепциите на Лагерфелд е използването на нещо семпло и класическо като комбинация от черно и бяло, но изпълнението му, събужда трайно интереса ти. Новите му аромати следват печелившата схема на Кайзер Карл.
В дамския парфюм ще откриете роза, магнолия, мускус, праскова, лимон и дървесни акорди, а резултатът е модерна класика, достатъчно характерна, за да бъдете запомнени. Това не е обикновен аромат или нещо познато, което омръзва бързо. Лагерфелд създава класиката на времето тук и сега, с почти маниакалния си перфекционизъм, немецът успява да покори и най-шикозните френски ателиета. Неслучайно над 20 години е на върха на модната институция „Шанел“.
Новият аромат на Карл за мъже е не по-малко обаятелен от красавците, с които обича да се обгражда. Мъжете ще се радват на миск от сандалово дърво, ябълка, мандарина, амбър, лавандула и виолетови листа – смелост и изтънченост. Лагерфелд лично избира моделите и стайлинга за всяка от фотосесиите, рекламираща неговите творения. Този път той е заложил на неустоими кадри в черно-бяло (не сме очаквали друго), дръзки погледи и...секси кожени ръкавици. Моделите, на които Карл залага са Kati Neischer и Baptiste Giabiconi. Самият дизайнер и създател на парфюма застава зад собствения си обектив, за да запечата най-естетичните и загадъчно-еротични кадри, които да предадат безкомпромисната му визия.
Стилен и провокативен – ароматите на хер Лагерфелд са пълно отражение на персоната му.
„Индивидуалността завършва, където започва сравнението“ – К. Л 0 коментара: