WALL GALLERY #2

stena galeria anahid
Както ви обещахме в предната статия за стенната галерия, ще ви показваме как ние от EVER ART пресъздадохме тази интериорна тенденция в личното ни пространство.

Всички знаем, че на снимките по списанията всичко винаги изглежда идеално, защото се представя работата на стилисти, дизайнери и прочее. Но има лесни трикове, които помагат да превърнем дома си в „дизайнерски“, така да се каже :). И именно тенденцията на стената галерия е един от тях. 
stena galeria anahid 01Първите снимки, които ще ви покажем са от дома на Анахид Къзирян. Няколко дни след статията, тя създаде своята стена от спомени – любими снимки на любими хора и места. 
stena galeria anahid 02Нейната тема напомня родословно дърво в снимки. В центъра е малкия й сладък Валери, а покрай него са спомените от детството й и това на мъжа й. Как иначе да следиш на кой прилича детето, докато расте :) И, разбира се, снимки на двамата му прекрасни родители – винаги влюбени и усмихнати. Наистина ще възпитат едно щастливо дете, което ще вижда постопнно доказателства, че любовта съществува и ще се радва на живота.
stena galeria anahid 05
stena galeria anahid 04И все пак хората обичат да се оправдават с любимото ни : Нямам време! Е Ани, въпреки, че спи по 4-5 часа в денонощието (и то не наведнъж) намери време между кърменето на едномесечния си син и смяната на пелени да „построи“ своята галерия от спомени. Браво, Ани! Бъди все така вдъхновяваща майка и приятелка!
И точно в това е тайната на щастливия живот : отделете време за красотата и уюта и ще се почувствате наистина удовлетворени и истински живи. Защото докато ние си правим планове за живота, той минава покрай нас.
Снимки: Анахид Къзирян 
Всички, които искат да покажат своята стена-галерия и да разкажат историята й, нека ни пишат на info@everart.eu.

0 коментара: