WALL GALLERY #1

gallery stena 00
Често, дори и след години обитаване на даден апартамент, се случва така, че все още не го усещате като собствен дом. Ние ви предлагаме една лесна за изпълнение и коригиране във времето идея, която ще синхронизира личността и дома ви. А именно стената-галерия.
gallery stena 01
Една от любимите ни тенденции за персонизиране на пространството е стената-галерия. Това може да е всяка стена в дома ви. Тя може да се намира в всекидневната, хола, спалнята или антрето. Една стена, но да показва толкова много, всичко което харесвате, с което се идентифицирате или което искате да бъдете. 
gallery stena 045jpgЛесно е! Подберете любими снимки, авторски принтове, картини, табели с мисли или дори картички, които носят спомени и емоционален за вас заряд. И ги окачете на една стена в дома ви. Тя ще е стената около, която приятелите и гостите ви ще се събират, за да разгледат и едновременно да опознаят повече вас самите. И плюс това не е нищо ангажиращо, ако сте непостоянни в харесванията и идеите, винаги може да сменяте по няколко парче от цялостния пъзел.
gallery stena 02А ето и няколко съвета:
1. Ако сте класически тип придържайте се към черно-белите рамки, и оставете цветовете на картините, принтовете и снимките да играят.
gallery stena 042. Ако сте по-освободени и обичате цветовете – е, тогава експериментирайте : златиста или дори ярко цикламената рамка би седяла добре с черно бял текст или защо не първото ви любовно писмо?
gallery stena 05jpgНие определено сме влюбени в тази идея и скоро ще ви покажем как изглеждат нашите стени- галерии :) А до тогава ако тази интериорна тенденция ви е допаднала, но все пак не знаете как да подредите различните по размер обекти, ето няколко схеми:
8b10d8845cc306532704a4630d709b3c
СНИМКИ: www.pinterest.com

0 коментара: