MAXI WINTER

maxi zima 01
По-голямото не винаги означава по-добро... но както за парите, така и за женския гардероб този сезон това правило е в пълна сила. Да, извънгабаритните силуети са шик и абсолютно необходими.Тази зима всичко е на макс – пуловерите, полите, палтата, чантите и настроението.

1. Едноцветни или на големи цветя, райета или закачливи принтове – не можем да изберем, искаме ги всичките! 
Най-доброто украшение за женските крака е полата. А тази зима, без значение от стила и материята, на първо място в най-необходимите покупки поставяме макси полите. И е важно да отбележим, че този детайл от женския гардероб няма да остане неоценен от силния пол. Така, че, дами, негубете излишно време, а изберете вашата пола за студените зимни разходки на лунна светлина. Все пак тенденциите тази зима сочат към бордо, сиво и синьо за фаворити на сезона. А комбинацията с боти и полуботи... е, сами вижте и ще се влюбите:
maxi zima pola 01
maxi zima pola 02
maxi zima pola 04
2014-Winter-font-b-skirts-b-font-womens-floral-print-pleated-a-line-font-b-skirt
2. Няма нищо по-мечтано през зимата от сутрешно кафе и oversize пуловер.
Но тази зима не просто можем, а е задълължително да носим този пуловер и то не само в лежерните почивни дни! Дали на среща с приятелки или в офиса – макси блузоните няма да ви оставят незабелязани. Отново избора на материя, плетиво или цвят остава във ваши ръце. Универсален, модерен и, разбира се, не на последно място – това е най-удобният детайл от гардероба ви тази зима.
maxi pulover
maxi zima pulover 04
maxi zima pulover 05
3. Извънгабаритните силуети, вдъхновени от мъжките облекла – това е ключът за правилния избор.
Или поне това се отнася с пълна сила за палтата и якетата, към които трябва да насочим вниманието си. Представяме ви няколко зашеметяващи палта, които ще са идеално попълнение за зимния ви гардероб. Лично аз си имам любимец, който скоро ще е в гардероба ми, но вие тепърва избирайте:
maxi zima palto 02
maxi zima palto 06
maxi zima palto 08
4. Колкото повече, толкова повече. 
Е, Мечо Пух отново е прав – колкото повече може една дамска чанта да побере в себе си... толкова повече. Никога не съм била фен на малките чанти, в които трябва да избереш дали да се опиташ да вмъкнеш телефона си или портмонето.
Така, че заставам напълно зад думите на любиния ни мечок и тази зима чантите ще са макси, както и всичко останало, но най-вече настроението.
maxi zima chanta 02
maxi chanta
Снимки: pinterest.com

0 коментара: