APPLE SKY

Колебаете се и не знаете какво да изберете за тема на вашата сватба. Е това е съвсем нормално сред множеството прекрасни идеи, представяни в блогове и списания. Но защо да не се опитаме просто да се забавляваме :)

С риск да ви объркаме допълниетелно, ще се опитаме да ви вдъхновим JПредставяме ви една идея за небе, мечти и любов. Целта ни не е да ви съветваме, а да ви вдъхновим да се отпуснете и да експериментирате в търсене на идеята, която най-ясно ще изрази вас самите.
Сватбата е колкото прекрасно, толкова и напрегнато изживяване, така, че най-важното е да намерите начин да се забавлявате във всеки един момент от това пътешествие.
Юнското ни предложение е вдъхновено от идеята за свободата и мечтата за едно безкрайно пътешествие: ясно синьо небе с леки бели облачета. И както е казал  Родман Филбрик:
"You ever eat blue sky?"
"No," I admit. 
"Try it sometime," she says. "It's apple-flavored.” 
― 
Rodman PhilbrickThe Last Book in the Universe
Бялата порцеланова ябълка от серията ни ЕVER AFTER е сякаш създадена за тази нежна приказка. Тя би била както красива украса за масите, така и прекрасен подарък за вашите гости.
apple sky everart 02
Обичайте, мечтайте и се забавлявайте като деца във всяка стъпка от организирането на специалния ден, както и на самото тържество. Също както и ние, когато правихме тези ябълки и тези снимки, защото това е което ще запомните вие, семейството ви и вашите гости – щастието и радостта, която сте излъчвайте в това приклюяение.
apple sky everart 04
apple sky everart 01
apple sky everart 03
apple sky everart 06

0 коментара: