ЗАКЪСНЯЛА РАВНОСМЕТКА

Една година една моя мечта живее виртуално. Едно онлайн списание изпълва голяма част от живота ми. Една година измина, а всъщност още помня чувството, с което написах първата статия за Мислоема.

Признавам си Мислоема си беше замислен отдавна. Трябваше да бъде личен блог, отдушник на една небалансирана душа, пристан на вдъхновението и думите в главата ми. Не се получи. За добро.
Затова пък сега имаме едно малко пространство – виртуално, но напълно реално в моя живот и надявам се в живота на читателите ни.
Ако поне малко сме внесли красота, вдъхновение и изкуство дори в един ваш ден – то равносметката е в наша полза. Ако поне веднъж съм успяла да докосна някои с думите си, накарала съм го да се замисли за себе си, за живота си, за собствените му дими – то наистина съм имала прекрасна година.

И мога само да благодаря на читателите и на всички, които под една или друга форма са част от EVER ART. 
Може би най-голямото мое лично благодаря е за Албина, която успява да ме изтърпи в моментите на творческо безсилие и пълна апатия към това, че трябва да пиша и да развивам рубриката. Предполагам, че знае, че е за добро. Чакам вдъхновението и се оставям то да ме води.
Следващото благодаря е за всички, които ни гостуваха като автори – Пламена, която внася толкова музика в живота ми, и съм толкова радостана, че читателите на EVER ART също могат да се докоснат до нея. 
Благодаря на Александра, че винаги намира нови тенденции и красоти в един пренаситен пазар и винаги споделя с мен цялата тази хубост.
Благодаря на всеки от творците, за които сме писали. Благодаря им за вдъхновението, за прекрасните творби, за това, че ме карат да вярвам, че талантът на човек няма граници и че когато вършиш това, което обичаш – няма как да сгрешиш.
И ако това беше благодарственото ми слово на наградите Златен Глобус вече щяха да са ме свалили от сцената, но това си е моята рубрика и мога да пиша, колкото си искам.
А аз искам да кажа само благодаря. И да си пожелая една година изпълнена с още повече поводи за благодарност.
Бъдете смели и животът ще ви се отблагодари!

0 коментара: