ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ СПЕЦИАЛЕН

blagodarim little things 0
Да почулиш подарък изненада, специално подготвена за теб е като да се събудиш на Коледа в холивудски филм – усмивките са 24-каратови. Е, преди няколко дни изпитахме радостта да получим първите си подаръци като екип.

10403530 719405434800423 7977970197073167935 nВ EVERART не само ценим личното отношение и се възхищаваме на таланта на Little Things, но искаме най-искрено да й благодарим за оказаното внимание. Създавайки този сайт пред нас се разкриват нови възможности, но това, което наистина ни обогатява са срещите с млади и талантливи хора като Маргарита Шабанова. След като подготвихме интервю с нея, дизайнерката реши да ни зарадва с персонално изработени колиета.
blagodarim little things 01
Как разбираш, че някой творец си обича работата и иска да зарадва своите клиенти? По малките неща, с които поднася творенията си – всичко в този подарък е стилно и подбрано с вкус, от кутията, с която беше опакован, до дантелата, конопената върв и разбира се малко сухо цвете за украса. И това е преди още да потъмен в разкоша на своите дарове от Little Things.
blagodarim little things 03
Благодарим ти, Маги, че правиш работата ни толкова интересна, вълнуваща и приятна и че ни накара да се почувстваме специални.
Отношението е в малките неща!
Ако и вие искате да зарадвате някой с творенията на Little Тhings, посетете facebook страницата https://www.facebook.com/LittleThingsJewelry

0 коментара: