HAPPY BIRTHDAY, MUSIC!

Нашата музикална редакторка празнува! Музика, моля!

За повечето хора септември е меланхоличен, избутвайки лятото от хоризонта. За мен, септември е празничен, шарен и шумен. И като всеки празник, пък било то и едномесечен, сме за никъде без музика. С радост съобщавам, че днес нашата музикална редакторка чества рожденния си ден и тъй като не мога да й изпея песен и пиша посвещение. И за да звчуи още по-соц, към последното изречение ще добавя, че това посвещение е с пожелание, което трябва да бъде изпълнено в срок. (Тя го знае).
В света на хейтърите и непукистите (като към първите често спадам и аз, ако трябва да съм откровена) е ободряващо да срещнеш човек, който говори с толкова страст за музика, за изпълнения, за емоции. Такъв човек е Пламена. Тя пресъздава емоции като създава други, тя пее и рисува светове, тя твори и ни показва, че светът винаги е по-красив с музика.
Със сигурност вярвам, че човек идва с името си няма по-подходящо име, изпълнено с повече плам, което да опише Пламена. Тя е сред хората, които могат да те разплачат от смях за по-малко от минута, но със сигурност може да ви накара да се засмеете след като сте плакали с часове. И няма да ви каже, че всичко ще е наред, ако положението е трагично, а просто ще застане там до вас, в бурята, защото така прави Пламена.
Хората, които ме познават, знаят, че рядко се среща човек, който може да ме надговори, но ето – на Пламена може. Както може и да говори с мен за сериали с часове, сякаш това е най-важното нещо във Вселената. Може да ми описва книги, за които знам, че нямам време да прочета, но да искам, макар и само заради това, че след това ще може да ги обсъдим.
Но най-вече ми се иска да ви споделя за нейния талант – да вдишва музика, да носи музика, да бъде музика. И ако има едно нещо, което искам да й пожелая от мое име и от целия екип на EVERART, то е никога да не спира да вярва в себе си и в таланта си, да пее, да танцува, да бъде себе си!
И се надявам съвсем скоро да може да ви разкажем не просто за нейните музикални предпочитания, а за нейните музикални изяви!
Happy birthday, Пламена!
илюстрация: Албина Копаранова

0 коментара: