SPOOKY BEAUTIFUL


Halloween или празника за Вси Всетии не е особено популярен в Европа. А в България по-скоро не съществува и все пак аз намирам този празник за един приятен начин да експериментираме с нетипични за съвремието ни облекла и гримове. Така, де едва ли някой ще приеме за нормално ако се появите на друго парти гримирана като зомби или скелет :). 

Така, че за всички, които намират красота в призрачното и страховитото ви представяме няколко невероятно ефектни Halloween визии. А тези, които все пак ще празнуват празника на вещиците и духовете биха могли да почерпят вдъхновение и идеи от face art-a.

Абсолютният ни фаворит е визията на събудената от мъртвите булка. Също като във филма на Тим Бъртън всичко е призрачно с черни сенки около очите, челюсти вместо устни и разбира се, цветя. За облеклото изберете наситени цветове като бордо, чержено, маджентово розово или тюркоазено синьо. За контраст с мъртвежката визия заложете на живите цветя в косата и големите перлени огърлици. Да, това са идеалните аксесоари за завършек на призрачната ви визия. А ето и любимите ни примери:гардероб: Carol Ambrosio
модел: Elora B
грим: Tami El Sombati
снимки: Lucyna DanUta Bakowska
behance.net
модел: Анахид Къзирян
грим: Анахид Къзирян
снимки: Светлана Костадинова

До тук със събуждането на трупове. Сега нещо по-романтично и нежно за тези, които предпочитат по-деликатната визия. Черната дантела определено се вписва в идеята за загадъчното, комбинирайки усещането за нежност и съблазън. Дали ще изберете красива рисунка по лицето, деколтето или ръцете или ще се сдобиете с една дантелена маска – ефектът ще бъде зашеметяващ:модел: Светлана Костадинова
грим: Анахид Къзирян
снимки: Светлана Костадинова


маска: ЕVER ART

Ако сме ви вдъхновили да празнувате Halloween, пожелаваме ви много забавление - както на партито, така и при подготовката. 
Ще се радваме да споделите с нас снимки на вашата призрачна визия и на подготовката й :) пишете ни на: info@everart.eu

0 коментара: