WINTER WHITE

В сезона на снежните приказки и зимни сватби EVER AFTER ви предлага две неустоими цветови палитри за вашия празник. Която и да изберете, ще се потопите в един свят от цветове и ще превърнете подготовката за вашия сватбен ден в забавна цветна игра.

Не случайно бялото е цвета на булката - най-нежният и чист цвят, събрал в себе си тайнството на невинността и любовта.

И все пак, за да направим бялото още по-ослепително, прилагаме най-тайнствената комбинация, срещана в природата - палитрата от цветовете на пауновото перо.
Бялата ябълка с ярко зелено листо се съчетава прексрасно с палитрата от цветове на пауново перо. По своемо приказна и мистична, символ на чистата и преобразяваща любов, тя е прави прекрасен подарък-спомен за гостите на вашия празник. Истинско малко бижу, изработено от най-благордния и земен материал - порцеланът.
Преплитащите окраски на пауна са безспорно олицетворение на величие и царственост. Вашите шаферки- тук може да се развихрите - императорско лилаво, изумрудено зелено, тюркоазено синьо, турско синьо, златисто или топло шоколадово кафяво. Който и цвят да изберете, няма да сбъркате - всеки един само ще подсили вашата ослепителност.
А може и да ги комбинирате - защо не 5 шаферки с различен цвят на роклята?
EVER AFTER за пърши път представя най-новия си модел порцеланова ябълка.


0 коментара: